info@submediation.nl 0619919649

Gratis intakegesprek
Het eerste (telefonische) intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. In dit gratis, oriënterende gesprek worden uw wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken.

Heldere prijsindicatie
SUB Mediation & Juridisch advies is helder en transparant over de kosten. Daarom wordt vooraf (na het intake- gesprek) een zo precies mogelijke inschatting van de kosten gegeven. Zo weet u waar u aan toe bent. SUB Mediation & Juridisch advies werkt op uurbasis maar eventueel kan er in overleg een vast totaalbedrag worden afgesproken.

Wat kost mediation?
SUB Mediation & Juridisch advies is één van de goedkopere mediators in de omgeving Alkmaar. In vergelijking met een procedure bij de rechtbank is mediation ook veel goedkoper. Daarnaast worden de kosten van mediation meestal door beide partijen betaald. Dit betekent in de praktijk dat ieder 50 % betaalt wat ook scheelt in de kosten voor iedere partij. Gemiddeld kunnen conflicten binnen drie a vier bijeenkomsten van circa 1,5 uur worden opgelost. Meestal vinden de bijeenkomsten plaats met tussenpozen van 1 a 2 weken. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van mediation via; 06 1991 96 49 of via info@submediation.nl.

Wat kost juridisch advies?
SUB Mediation & Juridisch advies biedt een scherp uurtarief voor juridisch advies. Voor het maken van bijvoorbeeld algemene voorwaarden, wordt een vast tarief gehanteerd. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van juridisch advies via; 06 1991 96 49 of via info@submediation.nl.

Geen onverwachte kosten

Het intakegesprek is gratis en duurt ongeveer 20 minuten. SUB Mediation & Juridisch advies rekent, naast het afgesproken uurtarief of het vaste totaalbedrag, geen extra kosten tenzij dit is afgesproken. Buiten een straal van 10 kilometer worden reiskosten in rekening gebracht. Op alle werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Detachering
Het inhuren van een jurist en/of mediator via SUB Mediation & Juridisch advies op basis van detachering is ook mogelijk. Het tarief voor het inhuren van de jurist is afhankelijk van de duur en omvang van de interim opdracht en wordt in overleg vastgesteld.

Procederen
SUB Mediation & Juridisch advies kan ook voor u procederen. Het tarief hiervan wordt in overleg vastgesteld.