info@submediation.nl 0617974063

Over SUB Mediation & Juridisch advies
SUB Mediation & Juridisch advies is een juridisch advieskantoor voor de (kleinere) ondernemer en voor particulieren/consumenten. Daarnaast biedt SUB mediation ook bemiddeling aan bij conflicten.

foto Lisette profmr. L.S. (Lisette) Lunshof.
Jurist en eigenaar van SUB mediation & juridisch advies.
In 2008 heb ik de studie Rechtsgeleerdheid voltooid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hierbij ben ik gespecialiseerd in het privaatrecht.

Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij het Openbaar Ministerie te Amsterdam op het gebied van het strafrecht. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar het (semi)bedrijfsleven en jaren gewerkt bij een grote verzekeringsmaatschappij. Bij dit bedrijf heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het voeren van gerechtelijke procedures, zowel in schrift als persoon en het oplossen van klachten en geschillen. Daarnaast ben ik al enkele jaren werkzaam bij verschillende gemeenten als juridisch beleidsadviseur.

Ook heb ik de opleiding gevolgd tot mediator en de gespecialiseerde opleiding tot arbeidsmediator. Mijn interesse voor mediation is al gewekt tijdens mijn studietijd en mediation is een mooie aanvulling op mijn juridische achtergrond. Het bemiddelen, het vinden van een oplossing bij een juridische kwestie en/of het begeleiden van partijen bij het vinden van een oplossing is mijn expertise.

Zie voor meer informatie ook mijn LinkedIn profiel https://nl.linkedin.com/in/lisettelunshof.