info@submediation.nl 0619919649

Ik ben Lisette Lunshof en oprichter van SUB Mediation & Juridisch advies. Als mediator en juridisch adviseur help ik u met het oplossen van conflicten en met juridische vraagstukken. Dit op een betrokken en deskundige manier waardoor u zich gehoord en geholpen voelt.

In 2008 heb ik de studie Rechtsgeleerdheid voltooid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hierbij ben ik gespecialiseerd in het privaatrecht en het personen en familie recht. Inmiddels ben ik tevens gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht.

Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij het Openbaar Ministerie te Amsterdam op het gebied van het strafrecht. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar het (semi)bedrijfsleven en jaren gewerkt bij een grote verzekeringsmaatschappij. Bij dit bedrijf heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het voeren van gerechtelijke procedures, zowel in schrift als persoon en het oplossen van klachten en geschillen.

Ook heb ik de opleiding gevolgd tot mediator en de gespecialiseerde opleiding tot arbeidsbemiddelaar. Mijn interesse voor mediation is al gewekt tijdens mijn studietijd en mediation is een mooie aanvulling op mijn juridische achtergrond. Het bemiddelen, het vinden van een oplossing bij een juridische kwestie en/of het begeleiden van partijen bij het vinden van een oplossing is mijn expertise.

Ik ben registermediator en aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities. MfN-registermediator is een beschermde titel en ik ben gehouden aan de MfN Gedragsregels. Voor meer informatie kunt u kijken op: https://mfnregister.nl/

foto Lisette prof